Klagan!!!

Jag har haft ont i kroppen i flera veckor... Jag har varit trött o känt mig sliten... Öm i leder och muskler... Jag har försökt hålla igång i alla fall men de har märkts på kvällarna, så trött!!!
I natt kom de jag har väntat på, i natt kom FEBERN!! Skit också!!
Vaknade på morgonen sjöblöt o skakig. Orkade inte stiga upp. Kom mig till jobbet till slut...Bara för att knyta ihop lite tåtar så inte allt stannar upp!
Hur som helst. Nu har jag i alla fall landat hemma!!! Ligger i soffan o känner hur himla synd det är om mig!!

... Jag har funderat...

... och kommit fram till att de finns vissa saker jag inte förstår...
Jag hoppas verkligen inte att någon tar illa vid sig av de jag skriver nu...För det är verkligen inte meningen...
Men, varför i herrans namn skaffar man barn när man när man passerat 40 - 50(män dårå) och har nästan vuxna barn, eller till och med vuxna barn!!??? Jag bara funderar!! Detta fenomen är helt obegripligt för mig.
Jag kan förstå om man inte har barn att detta kan vara aktuellt, om man valt att skaffa barn senare i livet eller kanske inte haft möjligheten tidigare. Då förstår jag orsaken. Barn är underbara och det är helt fantastiskt att vänta barn... Men att barn på något sätt ska bekräfta de nya förhållandet eller symbolisera den "nya" familjen... Nej jag fattar inte. Kanske måste jag inte förstå detta, men de fascinerar mig...
Det är jobbigt att vänta barn, för kvinnan som bär på barnet i 9 månader är det fysiskt påfrestande. Detta blir förmodligen inte lättare när man är äldre heller. Sen ökar även risken för alla typer av komplikationer. Detta är bara början... Sen när barnet är fött ska man orka med blöjbyten, vaknätter, till en början . Sen ska man orka med 3-årstrots, 6-årstrots, prepubertet, pubertet .. Voj-voj!!
Nej jag fattar inte grejen, de är helt tydligt. 
Jag bestämde mig faktiskt ganska direkt efter att jag fått min dotter att nu ska de inte bli fler barn!
Detta är snart 14 år sedan. Då var jag 26 - 27 år!! Jag hade då 2 barn... Min son var 7 år och dottern var som sagt ny, jag tyckte att jag gjort mitt! Jag har aldrig funderat på fler. Snarare så att jag har funderat på att helt enkelt göra det omöjligt att skaffa fler. Att jag sen har separerat och träffat en ny kärlek efter detta har inte ändrat min fasta övertygelse om att de räcker med de två barn jag har!!
Jag har alltid älskat små pyren o nyfödda, de är så mysiga o luktar så gott, de kniper alltid till i hjärtat när man träffar på en liten nyis...Sen har alla åldrar upp till de är vuxna sin egen charm... Nu är mina ungar snart är vuxna. Jag sonen är ju redan vuxen (?! även om jag har svårt att förstå det i bland). Detta har inte förändrat min syn på att skaffa fler barn.
Jag ser med stolthet att mina fina ungar har klarat sig så bra genom livet... O jag ser fram emot att vara en fortsatt del av deras framtid.  Kanske blir jag farmor/mormor i framtiden o får rå om nått litet pyre...Men de är då mina barns barn... Fantastiskt eller hur?
Ja som sagt!!! Jag ser inte tjusningen i detta nya fenomen... Men kanske är det inte meningen att jag ska förstå?!
 
 
 
 
 
 
 
 

Okej det är bara så att jag är gammelmodig!!!!

Allt detta med appar o sådant på telefonen får mig att backa...
Jag måste läsa o kolla innan jag lägger till sådant!! Tänk om man blir lurad på nått sätt!??!
Tänk, för inte så himlalänge sedan (14-15 år sedan) hade jag inte en egen e-postadress!!! VA??? Fatta...
Jag skaffade min första e-postadress när jag började plugga!!! Alltså... Sen minsann fick jag min första egna mobil när jag väntade Em??!! Hon fyller 14 i år?!!
Att söka på internet var en hel vetenskap... Jag kommer ihåg att Christoffer 5-6 år sa till mig "Mamma man kan hitta massor med coola bilder på internet. Man skriver bara i rutan och sen kommer massor med bilder" 
Jag startar datorn samma kväll...Nu ska sökas (detta före e-postadress)... Startar upp modemet " pling-plong surr surr pling pling surr surr" Öppnar en sida.. Skriver i rutan "blommor" ... och till svar får jag Error???!! "Va nu då...??? Vilken skit detta fungerar ju inte" Sen tog det säkerligen ett år innan jag gjorde ett nytt försök. Då hade jag insett att jag inte skulle skriva bblommor i adressfönstret där uppe... Där skulle man skriva www.google.se Sen skulle man skriva BLOMMA. 
Ahhhh vad smart !!!!
Sen tyckte jag att det var pinsamt att jag var så himla dålig på det där med att skicka e-post... Trodde att jag var tvungen att sitta vid samma dator som där jag skapat kontot för att öppna...He he he...
Helt fantastiskt...Att skriva ett dokumnet hemma o skicka de till skolan innebar att jag var tvungen att vänta till min vanliga dator i datasalen var ledig... 
Ja erkänner att man inte fattade hela konceptet!
De där är en period av mitt liv då jag fick många aha-upplevelser... Jag var generade ganska många ggr.
Fick springa över till min dåvarande sambo o be honom hjälpa mig att ladda ner filer jag skickat... till den dator där jag satt...Sen visste jag inte att jag kunde hämta ut dem vid en annan dator bara jag sparade filen på min egna användare... Ha ha ha..
Om jag jämför mig själv idag med mig själv då så inser jag ju att jag helt enkelt är ett datageni idag!!! 
Jag kan skapa hemsidor , jag sitter o ritar o skriver o skickar o fixar o trixar hur mkt som helst... Ja man är helt enkelt fantastisk!!!!