Det är underligt...

 
Hur snabbt tiden går egentligen...
Idag ironiserade jag o en bekant om att vi var så stela på grund av att vi var så gamla o att det är så underligt att vi fortfarande var 25 i huvudet!
När jag i kväll står o borstar tänderna så ser jag att rynkorna under ögonen har blivit längre?!! O att det gråa stråna i håret har blivit fler... Det är underligt... För jag ser ju lika dan ut som för 25 år sedan?!
Jag har en son som är 22 o en dotter som är 15...
Men men jag ska vara glad att jag ser ut som en rynkig, gråhårig, lite överviktig 18-åring!! Det gör ju inget!
 
 

Hösten är här...

... o det sista dagarna har varit helt fantastiska här uppe i Kiruna!
JAg har dock inte haft tid att njuta av dem riktigt som man kan önska!
Först har man jobbat sen har helgen ägnats i bowlinghallen!!!

Ja bowling är en sport som är mkt frustrerande!! Nu har jag bowlat i flera dagar o det känns i vänster skinka och lår!!! Känner mig så stel nu så det är SJUKT! Kvällens bastu o spikmatta har varit nödvändigt!
Sen ska vi inte tala om fingertopparana på två av fingrarna på höger hand!!Jag har konstaterat att de byter färg o blir randiga! Vita, ilsket röda o svarta!
Nu har de stillat sig lite men de är som pirrigt i dem!

I morgon är det sista dagen av denna intensiva träning o det gäller att bita ihop för att klara det hela.

I övrigt är det ganska som vanligt i livet igen... Förutom då att Em är här o går skola här o stökar på sitt rum varje dag... Ja det har återgått till att vara vardag att ha Em på plats ! O det är så skönt o mysigt att höra hennes ljud! Konstigt det där... Att en annan människas ljud är mysigt :-) <3

Jag har gått in i rond två...

... av semester denna sommar....
Nu ska vi vara ledig 3 veckor... O sanningen är att det behövs! Oj oj vad trött jag har varit dessa två veckor då jag jobbat.
Fördelen med uppdelad semester är dock att det kommer kännas som att man varit ledig hela sommaren.
Den 25 augusti är vi tillbaka på jobbet igen!!.
Mkt har hänt i sommar... Emilia flyttade hit efter midsommar o nu är det bestämt att hon blir kvar. Hon börjar på Raketskolan den 25 augusti!!
Det har inte varit ett enkelt beslut för tösen men jag tror att det kommer att bli bra.
Hon känner inte så många här i Kiruna men det kommer att ge sig av sig själv.
 
På onsdag åker vi till Rhodos!!! Helt oplanerat o i Sista minuten har vi bokat en resa... Det ska bli skönt att komma bort. Vi åker inte dit för att det varit en dålig sommar här hemma!!! Det har snarare varit en helt fantastiks sommar! SOL SOL SOL varje dag. Idag har det varit 26 grader i skuggan!! Helt sjukt! Vi åker iväg för att slappa o skämma bort oss själva!! Slippa matlagning, sola bada o äta glass o dricka läsk o bara vara.
Det har vi alla förtjänat!