Har precis haft ett intressant samtal...

...om toalettlocken!!! Hur ska de vara???



Jag har dille på om toalettringen är uppe när jag kommer in på toaletten...Jag avskyr deT!!! Då måste jag ta ett papper för att fälla ner ringen innan jag kan sätta mig på toaletten!!!
Min fråga är då... VArför kan inte en del karlar/killar fälla ner sittringen efter de stående har utfört sitt ärende!!! ????VA???

Ska jag behöva fälla ner denna ring varje gång!!!??? Jag stänger alltid locket när jag spolar i toaletten!! Allitd!!!
Jag inbillar mig att jag minskar att bakterierna flyger omkring i luften när man spolar o därför ska man stänga locket!! (läs gärna länken)

 

Jag tycker att locket ska vara stängt när man lämnar utrymmet!!! Mkt trevligare att komma in där då!!!
Sen finns de ju dom som inte ens spolar efter sig... O lämnar locket uppe =-S Isch!!! Hej o hååå....Då får jag riktigt bryt!!

Sååå...Hur gör ni??? Stänger ni locket eller lämnar ni de öppet??? Killar fäller ni ner ringen efter uträttat ärende????

...sen måste jag säga en sak till...

...jag har abstinens!!! Janne-abstinens!!!
I morgon bär de av till mitt hjärta igen... Åhhh...

...ganska skönt att vara hemma igen...

...Ägnade natten hos min kompis...Som bor utanför Boden... Vi surrade o fikade o somnade väl kring 2!!! Hennes lilla jycke Tarzan hade en bestämd uppfattning om vad han skulle använda mitt ben till...Men jag kan tala om att jag var inte av samma uppfattning!! O de fick han klart för sig...He he he...

Men sen blev vi polare... Jag var till o med ut med honom i morse bara för att...Jag steg upp o Helena sov så gott så vad tusan...En lite morgonprommis kunde man ju snabbt fixa!!!Sen bar de av till jobbet!! O jag kan säga att de är varmt!!! Kopiöst varmt!!! Man droppar ju bort! Jag är inte gjord för denna värme!!!
 
Sen blev de lunchdejt med Lotta =) Så trevligt!!! Har inte träffat henne på ett år... O sanningen  är ju att de är samma Lotta som man möter varje gång...Hon åldras inte hon heller !!! Visst är de otroligt!!! Vi Lerbäckare från våra gator i stan, vi åldras inte !!! Ha ha ha... Åt super god lunch på ett litet fik i Boden ... Sallade med kyckling grillspett... Mums!!! Dit vill jag gå igen =)