Grrrr...

Fick lite pirr i överläppen i fredagskväll. Snabb som jag var skyndade jag dit med salvan som stoppar blåsorna! MEN NEJ DÅ!!!
Lördagmorgon var det kört! Stora blåsor på överläppen! Aj aj aj!
De har inte utvecklats dock och jag tror att de börjar dra ihop sig.... Men fasen vad jag hatar munsår!! Det gör förbaskat ont! Ser ut som att man gjort en mindre läppförstoring!
Nu är det länge sedan jag hade nått munsår så egentligen ska jag väl inte klaga. Men nog fasen borde de gå att vaccinera sig mot sån här skit????

Hur som... Vi lämnar de otrevliga samtalsämnet!!

Nu har vi genomlev en period av kyla! I helgen blev det lite varmare och vid -8 grader känns det nästan som att det är blida! I morse när jag vaknade blåste det dock friska vindar så egentligen behöver jag gå ut och skotta bort snön som drivit in på gården... Men jag orkar inte!

J har åkt på semester San Fransisco, LA och Las VEgas, jag avböjde att följa med då det kändes som en grabbresa med spel i LAs Vegas osv... Nu när jag ser hans beskrivningar ångrar jag mig lite faktiskt! Dom verkar ha det väldigt bra!
Men men... det kommer fler tillfällen.



Välkommen solen...

Solen visar sig igen på himlen och den är bländande!!
Varje eftermiddag bjuder på en vacker himmel... O det är svårt att beskriva hur det ser ut...Ett foto gör det inte rättvist.
Idag var jag inte speciellt glad åt solen då mitt huvud värkte o ögonen var inte de bästa mottagarna av solens starka strålar.
Tillsammans med snön är det dräpande!!!
Men eftermiddagshimlen var desto ljuvligare!<