Men oj vad tiden går...

Sitter hemma efter min andra arbetsdag efter semestern. Vi kom hem i torsdags natt. Efter en superbra semester!!!
Åland var en fantastisk upplevelse. Konstaterade att jag mkt väl skulle kunna bo där när jag slutat jobba. Hmmm... Så vackert!!!
Vi hann med en sväng till Simpnäs innan vi vände kosan norrut. Tog en liten omväg via Smedjebacken åt lunch i Järvsö innan vi landade för en sista natt i Sundsvall.

Vi åt middag hos pappa i Boden på torsdagen innan vi tog de sista 35 milen hem. Em plockades upp på vägen o vi landade i Kiruna vid 24... Fredag var vi ompackade o susade i väg till Vivungi.
Snabba pix!!

Jag o Em åkte hem på söndag eftersom jag skulle börja jobba. I morse åkte hon ner till kusten o nu är J snart hemma efter några extra dagar i Vivungi.

Tjoff så var denna semester slut !!!! Tiden rusar i väg!!!!

Just nu sitter jag i Helsingfors....

... vi ska vidare till Åland idag... Tanken är att ta oss dit med småbåtsfärjan.
Ska bli lite spännande!!! 
Vi har yckats ta oss fram med karta i Helsingfors =) Vi har faktiskt inte kört fel en ända gång! Helt fantastikt!!!!! Jag har tidigare haft världens sämsta lokalsinne. Men min förmåga att hitta o ha koll på väderstreck verkar ha ökat radikalt de sista åren!!!
 
Måste säga att Finland är en glad överaskning. Vet inte varför men jag trodde aldrig att det skulle vara så fint som det är! Vasa kanske inte i mina ögon var nått att se, men Uleåborg, Tammerfors o Helsingfors har varit över alla förväntningar!!
 
Landskapet som vi passerat förbi har också varit vackert... Bitvis har det ju givitvis varit mkt skog! Men så fort man kommit dit där landskapet öppnat sig eller mot kusten så har det varit fantastiskt vackert!
 
 

Tala om tur med vädret!!!

Vi har precis landat på hotellet... Solen har värmt oss hela dan...
Vi landade i Oulu (Uleåborg) vi 17- tiden o kunde konstatera att det inte fanns några stugar kvar på campingen...
Så de fick bli hotell i natt...
Vilken fantastiskt vacker stad detta är...Jag har aldrig varit i finland på detta sätt... Man har mest susat förbi efter motorvägen o inte gett sig tid till att se sig omkring. Men i kväll har vi vandrat omkring i ett soldränkt Oulu.
 
 Här har vi i allfall varit o prommat i kväll. Har inte överladdnings-kabeln till kameran med mig  =S
I morgon får jag ta lite bilder med mobilen också. Men jag lovar det kommer fler bilder såsmåningom...
 
Sen kan jag meddela att jag inte kommer åt mitt Fb-konto!!!!!!!!!!!! Mina blogg-inlägg kommer säkerligen att dyka upp där men jag har helt enkelt spärrat kontot igen. Blev utkastad igår... sen har jag inte kommit in igen. Verkar dock inte som att någon annan är där i alla fall. Har börjat maila med Fb... Får se om jag kommer in igen. Jag hoppas det!!! man har ju en heldel vänner där som man inte vill tappa bort.
Startade de kontor 2007. Är ju ett tag sedan... O att börja om med ett nytt känns väldigt jobbigt