...idag är det lördag även här...

...vi har varit ute på snorkelsafari... En riktig sväng till havs, totalt 3 timmars snorkling...
.
..
.
.
Här lite smakprov av fiskarna vi såg... Hur härligt som helst... Men de var nog varmaste dagen hittills!! Inte en vindpust, trots att vi var på en båt!!

Ett fenomen...

... här om dagen så uppmärksammade jag en företeelse...
En liten grabb o hans pappa på stranden... De höll på att bygga ett sandslott!! Det började fin fint! Pojken grävde för glatta livet så också pappan... Sen märker man hur de hela ändrar sig... Pojken i fråga ställer sig mer o mer på sidan om...Pappan fortsätter skapandet...
Gång efter annan försöker pojken gräva o bygga lite grann... Men pappan har liksom glömt bort att de var ett gemensamt projekt...
.
.
..
.
De hela slutade med att grabben gick o badade med mamman...Så pappa fick bygga i fred!!!
.
Idag såg jag samma fenomen igen... En pappa som hinkade upp grunden till ett sandslott!! Barnen var redan försvunna!! Det måste vara nån gen som skapar detta fenomen!! Vuxna män som förstör barnens dag på stranden genom att ta över sandslottbyggandet!! Fullständigt!! Ungen vill ju bara gräva i sanden o skapa lite vägar för sina bilar!! Medans pappan helt plötsligt blir helt rabiat o ska bygga värsta lyxvillan på stranden!!??

Vi är på semester!!!

Solen skiner i massor!! Havet är blåare än blått!! Sanden är vitare än vit!! Maten är supergod!!
Förstår att man vill åka hit igen o igen o igen...
Vi har solat o badat i massor!!
.
Första dagen så kom jag fram till att jag ville köpa ett par tofflor...För att jag inte ville få skavsår bakom hälarna... Jag köpte ett par jättesköna flippflopps!! O fick i stället skavsår mellan ena stortån o nästa tå!!!! På kvällen den dagen tog vi något som hetter Footscrub!!! Inte så himlasmart kan jag säga!! De hällde nån typ av syra på fötterna som löste upp förhårdnader!! Då kan ni gissa vad som hnde med mitt skavsår!!!
Har fortfarande världens största sår!! Smörjt med atibiotika för att det inte ska bli infektion!! Men de vill inte riktigt läka!! Har därför införskaffat nya tofflor!!
.
.
Här har ni en typisk Magda-bild!!
Dagen efter att vi kom åkte vi till en strand som ligger bortanför Ao nang!!
Blommor =))) Kan jag låta bli att fota dem tror ni?
.
.
Efter de har dagarna flytit på... Vi har shoppat på kvällarna o ätit gott... Sådant orkar man inte på dan.
.
Idag har vi varit på speedboat trip!! Helt fantastiskt!! Vackrare vitare stränder har jag aldrig sett!! snorklat i två omgångar...O sett fiskar som man annars bara ser i ett akvarium i verkligeheten!!
Mer bilder kommer nog från detta när jag orkat lägga upp dem på datorn!!
nu får ni nöja er med lite apbilder tills vidare =))))
.
.
<Smarta smårackare!! Snor som korpar o bor i bergen ovanför Ao Nang-beach!!