Jag är bara tvungen att skriva om detta...

...det är ganska roligt att följa diskussioner som uppkommer på FB emellan åt... Och detta ämne fick igång mina hjärnceller!!
 
Min kära vän har hört på radion i dag att man nu ska äta choklad varje dag för att undvika stroke!!!!!!!! Det har sen tidigare även pratats om att man ska äta chips för att undvika att få cancer. Sen har man även kommit fram till att äter man chips i de mängder som behövs för att undvika cancer så hinner man dö av fetma innan man hinner utveckla cancer.... Så med andra ord är det kanske därför man slipper få cancer...
 
Vin ska man dricka för att detta är bra för hjärtat!!!Napp ska man inte ge till sina barn eftersom de då kan få utstående tänder... Men  Nappar till barnen skulle samtidigt vara bra,  för att den kan göra så att man undviker plötslig spädbarnsdöd!!! Men samtidigt kan napp öka risken för cancer senare i livet...
 
Sen har man även kommit fram till att man får cancer av tandkräm. Meeeen borstar man inte tänderna ordentligt har man betydligt större risk att bli dement!!!
 
 
Jahapp!!!!!!!!!!! Jag tror att det är kört för mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 

Mina fina ungar...

 

I helgen får jag rå om mina "små"♥
Ja inte hunden nu... Utan ungarna då förstås!!

Okej då...

Nu är det onsdag... O jippi ja snart är det helg igen...
Även om jag har roligt på mitt jobb o det händer saker o jag får lära mig nya saker hela tiden så längtar jag efter helgen!!!
Nu till helgen åker vi ner till stugan igen =) 
Ny jakt på kantareller om inte de går bra så blir det blåbär =))
 
Framförallt blir det eldande mysande och lugn o ro... Sist men inte minst får jag krama mina ungar ♥