... jag har testat en ny...

...frisör... Han hette Jerry... Och jag kan säga att jag blev jättenöjd!! Han klippte bort alla nötta toppar o klippte upp håret så de inte känns så tungt ...Efter att han klippt mig sog han sig tid att instruera mig i hur jag ska använda plattången för att få mer volym o göra lockar!
Tala om service ... O jag är så nöjd...  Ovan på detta och som en bonus, det var BILLIGT!!!  Jag som är van att betala närmare 500:- för en klippning trodde ju att de skulle kosta samma... Men de kostade 150:-
Tala om att jag blev paff!!

... sitter framför TV:n...

... har lite ont i magen faktiskt...
LHF spelar mot SAIK... O LHF måste vinna annars är dum borta!!! =-S...
Livat värre här... Jag skriker inte speciellt mkt, jag kvider i stället, J får stå för skrikandet!!!
.
Jag hooooppas att de fixar detta...
Jag slog på stort i dag o satte igång med att steka renkotletter idag...Men när kvällen kom så kom vi på att Jannes har öppet i dag.. Så de blev pizza i stället... O det passade ju perfekt... Pizza framför tv:n o hockey på tablån =)
.
Till efterrätt kommer de bli pistageglass... Men jag tycker att J kunde packa sina prylar inför morgondagen först... de skadar ju inte att maten får sjunka efter lite också...

Hej o hå...

Har ont i mina fötter... HAr den sista tiden haft svullna fötter varje kväll... De kryper o kliar i dem... Tur att jag har J som är generös med fotmassge =)))
Har snart inga otömda kartonger kvar... de känns helt oki, jag lovar...
Har dock inte så mkt mer att skriva om just nu... Kommer säkerligen mer när jag hunnit vila upp mig lite...
.